Okei, nyt sitten vähän noita laskujakin tännekin ylös... :)

Palkkani + lapsilisät tekevät  yhteensä 1906,65 euroa. Tämän siis saan käteen. Mainittakoon tässä vaiheessa, että palkkani nousi tässä kuussa noin 200 eurolla pätevöitymisen myötä. Ihan hirmuinen summahan tuo on, kohta kakkosella alkava numero. Ja laskuja on siis maksettu... Erittelen ne vielä tähänkin, niin eipähän tule epäselvyyksiä, toivon mukaan ainakin...

Nettikaupat yht. 337,93 euroa.

Lääkärimaksu 24,00

Lasten oma kirjakerho 27,80 + 22,80 = 50,60

Hobby Hall (tilaus yhdessä äidin kanssa) 24,40

Eleganzia 21,80

Puhelin 52,04

Hoitomaksu 281,70

Home enter videokerho 4,90

Päiväkotikuva 126,84

 YHTEENSÄ 924,21

Lääkärimaksun olin ainakin unohtanut tuolta toiselta listalta, pitääkin se lisätä sinne. Lisäksi tässä kuussa on tulossa pari laskua lisää, syntymäpäivälahjatilauksia, jotka olen tilannut ennen blogia. En tiedä, mitä olen unohtanut ja onko jossain pieniä virheitä, isoja ei ainakaan ole :) Mutta eiköhän se pääasia ole, että suurin piirtein pysytään kärryillä :)

Vielä noista laskuista... Tässä kuussa oli paljon ns. ylimääräisiä laskuja, joita ei ihan säännöllisesti tule. Lääkärilasku, Hobbari ja päiväkotikuvat nyt ainakin. Lasten oma kirjakerho on irtisanottu, samoin videokerho. Eleganzian irtisanon kohta, tilaan sieltä itselleni alushousuja, joten pari pakettia saa tulla vielä. Puhelinlasku on ihan älyttömän iso, yleensä se on noin puolet pienempi... Joten tämän mukaan pitäisi rahaa olla kyllä ihan hyvin käytössä laskujenkin jälkeen. Hirmu sekavaa ollut nyt tämä alku, mutta eiköhän se tästä :)